SPA Treatments

Colors all

Gelamour Beauty Points

About Gelamour

Find a Gelamour Beauty Point near you

Kies jouw favoriete Roze tint!

Hi beauty lover, we vertellen je graag meer over ons merk!

Is het u opgevallen dat Gelamour het woord amour bevat? Dit betekent liefde in de Franse taal. Wij ervaren een grote liefde voor het creëren van een uniek verwenmoment door middel van onze beauty producten. Een persoonlijk moment dat zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedere klant. Op onze website vindt je hoogwaardige producten die zijn ontworpen om een perfect eindresultaat te creëren.
Ons professionele assortiment bevat meer dan 100 kleuren Soak Off Gel Polish, Strengtheners, BIAB, Gel en Acryl systemen, Verzorgingsproducten en nog veel meer. Gelamour hecht ook veel waarde aan liefde voor haar partners. Ons bedrijf is ontstaan uit wederzijds respect, eerlijkheid en transparantie.

Wil je meer weten over ons, wie wij zijn en wat we doen? Je komt erachter door op de onderstaande button te klikken!

Professioneel

Professioneel

Verzeker uzelf van professionaliteit! Zowel in de nagelsalon als bij u thuis. Onze gellak blijft 2 tot 4 weken zitten. Zo kunt u blijven genieten van prachtige gelnagels, week na week. Het gemak van het aanbrengen van nagellak en het langdurige resultaat van gelnagels.

Trendy

Voor elk moment

De producten van Gelamour zijn er voor ieder moment. Voor gellak kunt u kiezen uit een breed assortiment met meer dan 100 verschillende kleuren. Daarnaast lanceren wij regelmatig een nieuwe gellak collectie die de laatste modetrends op de voet volgt!

Dierproefvrij

Dierproefvrij!

Wij hechten een grote waarde aan prachtige en duurzame gelnagels, maar ook aan dierenrechten en het milieu. Daarom zijn al onze producten vrij van dierproeven. Absoluut geen schade aan dieren en ook niet voor uw natuurlijke nagels. Zo kunt u met een gerust hart genieten.

Do you want to become a Gelamour Beauty Point?

Are you a beauty enthusiast with experience in the salon world

Entrepreneurial and responsible

Passion for quality, service and experience

If so, we would love to get in touch with you and tell you more about the growth opportunities and other benefits we can realize together with the Gelamour Beauty Point.”

Menu