1. Home
  2. /
  3. Gelamour Beauty Points

Gelamour Beauty Points

Maak kennis met Beauty Points van Gelamour, een luxueuze salonbeleving gegeven door de beste professionals. Anders dan anders geniet u van geweldige manicure, pedicure en spa behandelingen.

Bij de Beauty Points zal u zich begeven in een prachtige en inspirerende omgeving waarbij service en beleving voorop staan. Luxueuze salons gevuld met prachtige materialen en rustgevende muziek. Laat uzelf volledig verwennen en verzorgen.

Geniet van topkwaliteit

De specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van prachtige en duurzame nagels die wekenlang meegaan, gecombineerd met de beste producten zorgt dat voor een betoverend resultaat! De producten van Gelamour zijn vrij van dierproeven en zorgen voor een lach op ieders gezicht.

Bent u benieuwd bij welke locaties u terecht kunt? Kijk dan snel in onze store locator!

Zoek locatie

Do you want to become a Gelamour Beauty Point?

Are you a beauty enthusiast with experience in the salon world

Entrepreneurial and responsible

Passion for quality, service and experience

If so, we would love to get in touch with you and tell you more about the growth opportunities and other benefits we can realize together with the Gelamour Beauty Point.”

De verschillende behandelingen van Gelamour

De professionals zijn allen opgeleid om hoogwaardige service te bieden. Door het doen van trainingen zijn zij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de nagelbranche. Voor echte verwenmomenten kunt u zich geheel ontspannen in de salon.

Voor welke behandeling u ook komt, de professionals staan met liefde en aandacht voor u klaar om u te ontvangen in één van de Beauty Points.

Gelamour Gel Polish

Geniet 2 tot 4 weken van prachtige en verzorgde nagels zonder verkleuren, dofheid, scheuren of loslaten met de Soak Off Gel Polish van Gelamour. Het ruime aanbod van Gelamour biedt meer dan 100 verschillende kleuren aan. Welke gelegenheid u heeft, er is altijd een kleur beschikbaar die bij u past. De Soak Off Gel Polish van Gelamour is niet schadelijk voor de natuurlijke nagel. 

Gelamour Going Strong

Voor extra versteviging van de natuurlijke nagels kunt u een Gelamour Going Strong behandeling ondergaan. Hierbij wordt een hechtende gel aangebracht die de natuurlijke nagels intensief voedt. Scheurtjes en het afbreken van de nagel zijn daarmee verleden tijd. Het is de perfecte basis voor verzorgde nagels.

Gelamour Superstruct Acryl

Sterke en betrouwbare nagels worden gerealiseerd met Acryl. Zonder zorgen kunt u wekenlang genieten van prachtig uitziende nagels zonder scheurtjes en dofheid. Kies zelf de lengte en vorm van de nagel uit. U kunt het zo speciaal maken als u zelf wilt.

Gelamour Prime Builder Gel

Voor natuurlijk ogende nagels met bescherming kunt u een Gelamour Prime Builder Gel behandeling ondergaan. De gel heeft een dikkere viscositeit dan de Going Strong of Gel Polish. Het vormt een prachtig hechtende laag over de natuurlijke nagel. Waardoor u wekenlang kunt genieten van prachtige kunstnagels.

Professioneel

Gelamour SPA

Voor de ultieme beleving raden wij aan om een heerlijke spa behandeling te ondergaan. Tijdens de Gelamour SPA behandeling worden de handen of voeten goed verwend. Denk hierbij aan zuiverende scrubs, voedende maskers en ontspannende massages.

Wilt u meer weten over de Gelamour Beauty Points?

Heeft u vragen of wilt u ons telefonisch bereiken? Bel gerust naar de betreffende salon, daar staan zij met liefde voor u klaar om u te woord te staan. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan! Bekijk via de store locator hierboven waar en wanneer u terecht kunt voor een professionele behandeling bij de Beauty Points van Gelamour.

Menu