Hi there,
let’s talk about our brand

Love for nails, it’s in the name!

Is het u opgevallen dat Gelamour het woord amour bevat? Dit betekent liefde in de Franse taal. Wij ervaren een grote liefde voor het creëren van een uniek verwenmoment door middel van onze beauty producten. Een persoonlijk moment dat zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedere klant.

Op onze website vindt je hoogwaardige producten die zijn ontworpen om een perfect eindresultaat te creëren. Ons professionele assortiment bevat meer dan 100 kleuren Soak Off Gel Polish, Strengtheners, Gel en Acryl systemen, Verzorgingsproducten en nog veel meer. Gelamour hecht ook veel belang aan liefde voor haar partners. Ons bedrijf is ontstaan uit wederzijds respect, eerlijkheid en transparantie.

Gelamour-partners kunnen altijd vertrouwen op onze onvoorwaardelijke belofte. Wij geloven dat alleen jouw succes tot het onze kan leiden. De merkvisie is duidelijk: samen met onze partners een van ‘s werelds toonaangevende merken in de professionele nagelverzorgingsindustrie worden. We streven ernaar dat in de nabije toekomst de beste salons én allerbeste nagelstylistes met Gelamour zullen samenwerken om de mooiste resultaten te bereiken en hun klanten nog meer tevreden te stellen.

Ambitieuze dromen hebben gewicht nodig. Wij hebben de kennis én de aanpak om ons merk naar deze droom toe te leiden. De juiste mensen die voorop lopen en in staat zijn om onze visie te vertalen naar tevreden klanten en nieuwe afspraken.

Menu